bemutatkoznék, ha tudnék

[ ez is egy nagyon kínos blogos bemutatkozás a sok közül ]
köszöntelek a csillogó sötétség névre hallgató internetes polcon, ahova már kétezer-tizenhét eleje óta pakolok fel fanfictionöket, saját karakteres sztorikat, meg kissé értelmetlen-érthetetlen novellákat.
pontosítva jelenleg csak töltenék, a hangsúly pedig a feltételes módon van, mert szeptember óta egyetemen szenvedek és a szabadidőt, mint fogalmat, kidobtam az ablakon. ennek ellenére tényleg nagyon igyekszem bemutatni a maradék egydimenziós személyiségemet, úgyhogy sziasztok, kira vagyok, tizenkilenc éves és elvileg blogger, gyakorlatilag haszontalan mozdony.
ennek ellenére NEM zárom be a blogot, sőt, nem is törlöm, mert megadom magamnak a lehetőséget, hogy három-négyhetente megnyissam az oldalt, keseregjek egy sort, mert így talán (de szigorúan csak talán) sikerül évente egy-két dolgot feltöltenem. amúgy szeretek írni, csak mostanában úgy érzem, nincs mondanivalóm.
[ ez pedig hátha ad egy kiindulási alapot, hogy mire lehet számítani; de nem ad ]
supernatural (igen, annak ellenére is, hogy az egész egy nagy szenvedés); random netflix sorozatok, az ilyeneket meghagyom enyhe meglepetésnek; the big bang theory; rick & morty, már azelőtt, hogy híres lett volna (yeah, i’m that person); animált sorozatok!, pl. gravity falls, tales of arcadia; cars (mármint a mesék); percy jackson; marvel cinematic universe ™; years and years (tudjátok, a BBC-s sorozat)

a blognak ez a hatodik designja, amit kicsit minimalistának, mégis kuszának neveznék, mert teljesen egyedül szültem meg. a blog teljes felületén felhasznált képek tumblrről származnak, de ha ez mégse így lenne, azt feltüntetem.
minden szerzői jog engem illet, úgyhogy a lopás minden formája következményeket von maga után. (mondjuk nem hiszem, hogy bárki is a sajátjaként akar itt feltüntetni bármit is, de valljuk be, ez a szöveg mindig király)


! itt is megtalálsz: twitter instagram

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése