the blog & me

a blog és én
(mert angolul nem volt elég)
köszöntelek az (out of) the box névre hallgató internetes polcon, ahova már kétezer-tizenhét eleje óta pakolok fel fanfictionöket, saját karakteres sztorikat, meg kissé értelmetlen-érthetetlen novellákat. tudjátok, ez is pont olyan, mint a többi blog, a különbség csak annyi, hogy ezt én írom.


» na de ki az az én?
a nagyon relatable teenage angstet a vödörbe dobva (mert az egészségtelen!) azt mondanám, hogy egy tizenkilenc éves naplopó vagyok, a nevem meg kira. itt pedig minden egyes alkalommal csődöt mond az önismeretem, mert a gondolataim jelenleg is három kategóriába oszthatóak, vázolom: 1) animált, lebegő kérdőjelek 2) nem, ez nem fontos 3) ha ezt leírom, túl hosszú lesz, a hosszú dolgokat meg senki nem olvassa el.
szóval jelenleg angliában tengetem a mindennapjaimat, mert tavaly érettségi után az utolsó lehetséges napon töröltem az egyetemi jelentkezéseimet, majd gondoltam egyet (természetesen nagyon felelősségteljesen és minden lehetőséget mérlegelve), hogy ’let’s move to a random country, it should be fun’. úgyhogy most próbálok nem megmaradni ebben az állapotban (mert spoiler, de tényleg fun), hanem szeptembertől egyetemre menni. ehhez mondjuk már csak egy biosz érettségi kell, de sebaj.
remélem, most már világos, hogy miről beszéltem az előbb. nem is mondtam semmi érdekeset, de máris érvénybe lépett a harmadik pont.

és akkor térjünk is át a fő attrakcióra, magára a blogra.
mert amúgy azt akarom bemutatni, csak nem megy.
kétezer-tizenkilenc elején történt egy névváltozás, (szerencsére már nem gondolom azt, hogy minden értelmetlen és puccos dolog király) és habár az url-ben még mindig látszik a tizenhat éves énem internetes ámokfutása (a sok-sok kínos fanfic és novella mellett, természetesen), gondoltam, jóleszezígy.
» konkrétan az eddig nagyon szigorúan vett, ’csak és kizárólag kreatív tartalom kerülhet fel ide!’ szabályomat 2in1 félredobva és megújítva azt mondom, hogy ez egy mindenes blog.
de csak mert már se magyarul, se angolul vagyok képes beszélni, animálni meg szimplán nem tudok, úgyhogy egyelőre úgy vagyok vele, hogy miért ne tölthetnék fel ide bármit, amit csak akarok, meg hát amúgy is vissza kéne térni bloggerföldére.
ezekre akkor jöttem rá, amikor pár hete megnyitottam a tavaly nanowrimo alatt írt izémet és elkezdtem olvasni. mondván, annyira nem lehet rossz. boy were they wrong.
szóval összeadva ezt meg azt arra jutottam, hogy mint minden normálisan funkcionáló humanoid, késztetést érzek arra, hogy időnként csak és kizárólag magamról dumáljak. mindezt kicsit diszfunkcionálisan, de hé, semmi nem lehet tökéletes.[ most meg felsorolom, hogy miket szeretek (?), hátha ad egy kiindulási alapot, hogy mire lehet számítani ]


supernatural (igen, annak ellenére is, hogy az egész egy nagy szenvedés); random netflix sorozatok, az ilyeneket meghagyom enyhe meglepetésnek; pszichológiai thrillerek, üdv; the big bang theory; különböző felkapott-de-mégse zenei előadók, tényleg nem akarom felsorolni őket, de khm, years & years; animált! videók! youtube-on! theodd1sout!; rick & morty, már azelőtt, hogy híres lett volna (yeah, i’m that person); fura vagy nem fura, de,,, reggeli, imádom a reggelit; animált sorozatok!, pl. gravity falls, tales of arcadia; cars (mármint a mesék); percy jackson körül lévő egész világcucc; marvel cinematic universe ™ (doctor strange & loki feat every single female character pls); i love eyewitness tho, u know, the gayer version

+ még valószínűleg ezer meg egy véletlenszerűen idehányt dolog, de *legyint* azok kihagyhatóak (akarom mondani, az agyam maga a fehér zaj fogalma)


a blognak ez az ötödik designja, amit kicsit minimalistának, mégis kuszának neveznék, mert teljesen egyedül szültem meg, és valami letisztultat szerettem volna anélkül, hogy egy szerencsétlen, nálam mindenképpen többet konyítót belevontam volna a dologba. mindenesetre elégedett vagyok, van is meg nincs is minden, ami kell, ezúton pedig meg szeretném jegyezni, hogy kicsit féltékeny vagyok azokra a király designnal rendelkező blogokra, amiket időnként mindig sóvárogva bámulok. most pedig abba a hitbe ringatom magamat, hogy valaki ezzel itt szokta ugyanezt a tevékenységet végezni.

! itt is megtalálsz: 

az egész blogon felhasznált képek tumblrről származnak mindenféle speciális dolog nélkül, ha ez mégse így lenne, azt feltüntetem.
minden szerzői jog engem illet, úgyhogy a lopás minden formája következményeket von maga után
(mondjuk nem hiszem, hogy bárki is a sajátjaként akar itt feltüntetni bármit is, de valljuk be, ez a szöveg mindig király)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése