oldalak

főoldal olvasnivaló a blogról személyes chat cserék

2018. január 2., kedd

első születésnap + blablabla

ez egy kicsit felesleges bejegyzés, de átmentem szentimentálisba.
a cím és a kép miatt elég egyértelmű vagy nem, hogy mindezt most azért pötyögöm be, mert a csillogó sötétség miért pont ezt a nevet választottam? i hate it, ugh ma lett kereken egy éves.

na jó, ez amúgy hazugság. bőven van már másfél is, csakhogy a jelenlegi formájában igenis egy éve kezdett el működni, és wow, ahhoz képest, hogy természetfelettien csodásnak és általam meg nem értettnek (működési szinten, már ha ennek van így bármi értelme) tartottam az ilyen típusú blogokat, magamhoz képest egész jól sikerült a rendszerezés, meg miegymás. aha, mert tök sok rendszerezés kell egy olyan listához, amivel amúgy megjegyzem, el vagy maradva.

na de mi történt eddig?
(remélem, ezt olyan tipikus, komoly bemondós hangon képzelted el.)

először is, kibírtam azt, hogy nem változtattam meg a blog nevét, pedig volt egy olyan ötletem, amibe szerelmes lettem. majd talán idén. ki tudja.
másodszor a designnal kapcsolatban már nem voltam ilyen türelmes, ugyanis ez a harmadik - és ismételten eldicsekszem vele, hogy egyedül csináltam mindenféle tehetség vagy tudás nélkül, de ennek ellenére nagyon szeretem. akartam beszúrni képeket, de sajnos kitöröltem az előzőekről a képeket. rip.
harmadszor pedig: a névváltoztatás hibáját csak egyszer követtem el, azóta meg erőteljesen töröm a fejemet. ez is egy ilyen "na majd idén" kör lesz, úgy érzem.

mivel ez valószínűleg senkit se érdekel rajtam kívül, csinálok egy kis statisztikai összegzést, hátha itt leszek még jövőre is, hogy megleshessem.
ezalatt az idő alatt összesen nyolcezer-tizenhárom megtekintése volt a blognak, a legtöbben pedig a fuck that gender rules c. bejegyzésre voltak kíváncsiak. ami akkor egy nagyon jó ötlet volt, most meg úgy gondolom, hogy wtf, who let me to do this.
huszonkilenc feliratkozó. köszönöm egyébként, ahhoz képest, hogy egy trash vagyok, és semmi értelmes tartalmat nem gyártok, tök jó. :'))
na és amire biztosan érdekes lesz visszatekinteni egy év múlva, az az, hogy: összesen százhúszezer-kettőszáznyolcvanegy szót sikerült begépelnem, ami egyébként olyan 210-220 oldal a szokásos times new roman, 12, sorkizárt cuccal. ez tartalmaz több novellát; egy félbehagyott és unpublished wattpados szart márbocsánat; egy félig-meddig komolyan gondolt gravity falls harmadik évad, valószínűleg soha-nem-lesz-kész ficet; egy hosszabbra tervezett, időközben elhanyagolt, mostanra már rémesen rossznak gondolt saját történetet; egy nyáron sikeresen megírt tracob ficet, ami amúgy egy nagy hülyeség; meg hát beszéljünk azokról az elkezdett janiel ficekről, amik közül végül csak egyet sikerült befejeznem és feltöltenem, pedig az egyiket nagyon imádom, csakhogy négy oldal után meghalt a dolog; és december végére már nem bírtam a supernaturral, hiába fogadtam meg, hogy nem írok semmit ebben a fandomban, túlságosan nagy volt a kísértés egy twitteres beszélgetés után; ó, és az yves saint laurent ff, ami szerintem életem műve, pedig általában utálok mindent, amit írtam hanemtűntvolnafel;). szóval ezek, plusz egy kampány szülte az eddig fent lévő negyvenkilenc bejegyzést.

a kommentekre való válaszolgatással itt-ott elmaradtam, mert nem volt életenergiám, de mindegyiket elolvastam, mindegyik miatt hálás és boldog vagyok, mert jééé, vannak emberek, akik szeretik ezt itt. néha. a néhát hozzá kell tenni. de a néha is boldoggá tesz.

szóval nem volt ez rossz év, habár még mindig szenvedés az egész, és ha négyszer nem, akkor egyszer se akartam abbahagyni ezt a bloggeresdit. viszont valahogy még mindig itt vagyok, és ami a legmeglepőbb, hogy ezzel a bloggal. ezelőtt csak teljesen egy szálon futó, egysíkú történeteseim voltak, ezért először elég pesszimista voltam, hogy mit akarok én ezzel, de azt hiszem, jó döntés volt, kiélhetem az idióta agyszüleményeimet, khm, 'a portálvető', ami így utólag csak wff?!, viszont akkor tényleg jó ötletnek tűnt. na és habár mindenhova azt írom, hogy szenvedés, megjegyzem, néha azért élvezem az írást. néha. például a 'dean deserves christmas' egy csodálatos ~huszonnégy óra volt, na, azt nagyon élveztem írni.
(ebben az egy bekezdésben annyiszor szerepel a blog szó, hogy hányingerem lett tőle.)
(plusz a sok érdektelen körítés, fúj.)

a visszatekintés után jöjjön egy reménytelen, de azért tervezem részleg: mindenképpen be szeretném fejezni az 'a fiú, aki meg akar halni'-t, aztán átnézni és kijavítani. tényleg rettenetesen boldog lennék, ha sikerülne kiviteleznem mindazt ezzel a történettel, amit akartam.
habár ismerem magamat, úgyse fog összejönni.
maradj pozitív, össze fog jönni.
most vitatkoztam saját magammal, bocsánat.
ezen kívül ott van az, hogy: tÖBB JANIEL FICET!!! ahhoz képest, hogy az otp-m, egyáltalán nem látszik meg. mármint mindegyik, ami ott pihen a fájljaim között, szenvedéssel teli, én meg rosszul érzem magamat, hogy akár elméletben ártok nekik, szóval... ja.:'((
óh, és szeretnék minimum vázlat szinten összehozni valami fantasyt - mondjuk ezt már elkezdtem. goals.

most pedig biztos nem olvasom vissza ezt az egész idióta szövegelést, amit összehoztam, csak szépen közzéteszem, majd kiteszem egy-két helyre a linket. köszönöm ezt az egy évet itt a csillogó sötétségen! ^-^

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése