oldalak

főoldal olvasnivaló a blogról személyes chat cserék

2017. március 25., szombat

Z versus R

Helló, emberiség azon része, amelyik van annyira idióta, hogy errefelé mászkál!
Khm, persze nem szólom le se magamat, se titeket, khm.
Na de egy röpke információmorzsa: Zayn Malik és Rodger Malik, mert hát mindketten léteznek, ahogy előbbi jópofizott egy sort egy-két hónapja...
((Aki nem tudná, annak a lehető legrövidebben összefoglalva: Rodger nem létezik, de Zayn elismerte Twitteren, hogy létezik - ja, szerintem is tök jó fej a csávó -, aki nem más, mint a *dobpergés* jobbik Malik ikertesó. Just kiddin', Zayn a perfie.))
Ui.: csak úgy ontom magamból a hülyeségeket, de a hét közepe felé felteszem ám az "A fiú, aki meg akar halni" következő részét, azt hiszem.
Ui2.: néha csak simán meg kéne ölni, annyit bírok "beszélni".   Zayn Malik versus Rodger Malik, mert a "gonosz" ikertesók királyok
   x nem ismerem személyesen (haha), de azt mondanám, Zayn nem zaynes
   x ne tessék benne értelmet keresni, arra ott vannak a tankönyvek
   x kicsit mintha ironikus hangulatban lettem volna írás közben
   x lehet, hogy lesz még ilyen "Z versus R" - legyen?Elfogyott a WC-papír…
- @zaynmalik 20 perce

Zayn kómásan botorkál ki a konyhába, és azon filózik, hogy vajon mennyire volt fontos a film közepe. Miközben kitölti a kedvenc, félig letört fülű bögréjébe a tejet, arra jut, hogy nagy valószínűséggel egész lényeges részt sikerült átaludnia, ugyanis lövése sincs arról, mikor lett a főszereplő srácból lány. Szórakozottan kortyolgatja a hófehér italt, amitől az emberek többségével ellentétben nem elalszik, hanem egy hangyányit éberebb lesz. Persze ez nagyban összefügg azzal, hogy a felmelegített tej gondolatától is borsózik a háta, de úgy van vele, hogy hidegen se lehet más, mint kicsivel magasabb hőmérsékleten.
A város beszűrődő zajain át meghallja, hogy valaki kitartóan veri az ajtaját, így a mosogatóba löki az így is csorba bögrét, majd kikukucskál. Az egyik szomszéddal találja magát szembe, így kérdőn felvonja a szemöldökét - és igen, az évek során tökéletesen megtanulta, hogy a szexiségi skálán mikor mennyit üt meg ezzel a mimikai mozdulattal.
- Mizu, Lexi? - Zayn lazán az ajtófélfának támaszkodik, amivel rádob még néhány pontot az előbbi skálán lévő képzeletbeli értékre. De csak néhányat, ugyanis a fekete haja szanaszét meredezik, ahogy Lexi egy futó pillantást vet rá; nem, ő nem szokta megbámulni a szupersztár barátféleségét, amikor épp otthon, és tőle alig húsz méterre pihenget.
- Aha, én is ezen gondolkodtam - bólint a lány, és felemeli a telefonját, hogy megmutathassa az értetlen srácnak azt, ami miatt végtére is a küszöbén ácsorog.
- Így akarod a tudtomra hozni, hogy kölcsön akarsz kérni egy gurigát? - Hunyorog Zayn, és máris elindulna a WC felé, de a lány a tiltakozása jeléül megfogja a magát egyre furábban érző Zayn karját, és kihúzza magával az ház előkertjébe.
- Nem, te idióta - vigyorog Lexi -, hiszen ezt te írtad ki. Csak gondoltam jobb, ha tudod, olyan vagy, mint valami elfuserált jedi.
- Mi van? - Motyog Zayn, miközben elmereng azon, hogy vajon tényleg tejet ivott-e, és nem pedig tejesdoboz formájú hallucinogént. Mikor felsejlik a lelki szemei előtt a bizarr kép, inkább a lányra pillant, mert majdnem teljesen biztos abban, hogy ez a gondolatmenete nem fog sehova se vezetni.
- Kiírod a netre, hogy nincs klotyópapírod, és láss csodát - mutat körbe Lexi nevetve, Zaynnek pedig csak most jut el a tudatáig, miért olyan különös minden.
Mindenhol WC-papír van. Nem elég, hogy csomagolt formában is hevernek mindenfelé, kibontva és ide-oda feltekerve is díszelegnek például Zayn kedvenc fáin, sőt, még az autóját is becsomagolta valaki, mintha múmia lenne. Az egyik közelben lévő alacsonyabb lámpaoszlopról különböző színű csíkok lógnak, ami egyszerre fest viccesen és szörnyen.
- Aha, lássak csodát - dünnyög Zayn, majd se szó, se beszéd, sarkon fordul, és bevágja maga mögött az ajtót. Lexi sóhajtva megrázza a fejét, integet a csukott ajtónak, majd hazabattyog, mintha mi sem történt volna; hozzászokott már a srác hangulatingadozásaihoz.
Odabent Zayn előkotorja az ágyából a telefonját, majd mogorván felhívja az imádott ikertesóját. A harmadik próbálkozásra veszi csak fel, és mikor beleszól, Zayn tisztán hallja a háttérből, hogy a néhány perc előny miatti bátyját egy minden bizonnyal rettentő fontos baráti összejövetel közben zavarja meg.
- Szia, Zaynie-Poo! - Kacag Rodger a szokásosnál kicsit magasabb hangon, mintha énekelne. Ez persze nem lenne probléma, csak hát nem lehet neki is olyan éteri hangja, mint az öccsének, így a dolog kicsit bántja a hallgatóság fülét.
- Neked aztán muszáj mindig keresztbe tenned nekem, ugye? - Morog tovább Zayn, habár a szíve mélyén mulattatja a helyzet. - Várj, hogy hívtál? - Esik le neki a becenév.
- Jaj, öcsikém, tudom, hogy szeretsz - nevetgél tovább az enyhén illuminált állapotban lévő Rodger. - Viszont nem túl okos dolog a születési dátumodat megadni jelszónak, és tényleg nem volt WC-papírom.
- Te kibaszott hacker - enyhül meg egy szeretetteljes mosoly kíséretében Zayn, habár ez a gesztus a másik Malik jelenlétében biztosan egy bemutatássá avanzsálna.
- Egy-null Rodgernek! - Azzal bontja a vonalat, és magára hagyja az ablakon át kifelé vigyorgó Zaynt a temérdek mennyiségű WC-papírral.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése