oldalak

főoldal olvasnivaló a blogról személyes chat cserék

2017. február 26., vasárnap

Sárga esernyő

Ez csak egy aprócska pillanat leírása lesz, nem kell megijedni, hogy nincsen tisztességes hosszúsága. Ó, és kicsit mintha kölcsönvettem volna a "saját" szereplőimet a Together Againből, de kit érdekel.    Larry Stylinson
   én csak 100 szót terveztem, de végül 215 lettAz esőcseppek hideg tűszúrásokként hullottak a fedetlen felkaromra. Akaratlanul is felpillantottam a semmi perc alatt beborult égre, amin sötét felhők kavarogtak. Az eddig esett néhány csepp csak a töredéke volt annak, ami bennük rejlett, mintegy emlékeztetőként arra, hogy ugyan az emberiség sok mindenre képes, és sok mindent megtanult befolyásolni az idők során, az anyatermészet ennek ellenére is szabad és független maradt.
- Nehogy megfázz, tündérkém – ütötte meg a fülemet Harry hangja, és kicsit jobbra fordítva a fejemet rápillantottam.
- Hazza, ezt aztán igazán nem tudom befolyásolni, hiába van ilyen tökéletes férjem – mosolyogva beszéltem hozzá, miközben valamilyen varázslatos boldogságtól megrészegülten átöleltem az edzések hatására figyelemreméltóan izmosra formálódott derekát.
- Nos, akkor majd a te tökéletes férjed gondoskodik arról, nehogy megfázz – azzal Harry előhúzott a háta mögül valamit. Nem tudtam, mi az, ugyanis valahogy mögém ügyeskedte, és csak akkor jöttem rá, hogy mit tart a kezében, amikor az esőcseppek a felettünk feszülő esernyő vékony, de kitartó vásznán kopogtattak.
- Köszönöm – mosolyogtam továbbra is, aztán kicsit feljebb nézve megláttam a boldogságot sugárzó, kettőnk egét megalkotó sárga színt. – Legyen ez a sárga esernyő a mi kis személyes napsugarunk, rendben?
- Dacolunk a cudar londoni időjárással?
- Még szép – nevettem el magamat, aztán lábujjhegyre ágaskodtam, és kicsit lejjebb húztam az ernyőt, hogy a lehetséges kíváncsi tekintetektől mentesen tapadhassak Harry ajkaira.

5 megjegyzés:

 1. Ahw de cuki :3
  Kár, hogy csak ennyi, igazán beletehetted volna egy hosszabb kis történetbe :p
  xxLejem

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. örülök, hogy átment hozzád a cukiság ^^
   neeem, a hosszabbat frednek ((maxnek?, hogy örülj?) tartogatom;))
   de tudod, hogy szeretlek <3
   xx

   Törlés
  2. hihetetlen, hogy még itt is leállsz velem erről """vitázni""" oO :D chh

   Törlés
  3. Még szép, hogy. A MAX CUKIBB ÉS PONT VAGY FELKIÉLTÓJEL

   Törlés